Esquerra Republicana de Catalunya presenta 'La República de la Diversitat'

Imatge de l'acte de presentació que ha tingut lloc a l'Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona.

A Esquerra Republicana de Catalunya són conscients que la societat catalana d'avui és diversa i per això volen promoure els mateixos drets i oportunitats per a tothom.Cal entendre aquesta diversitat com una riquesa i amb aquest objectiu, sense que ningú renunciï a la cultura d'origen, aquesta entitat política us convida a participar activament per configurar una societat cohesionada, inclusiva i solidària fonamentada en els valors republicans i en la promoció dels els drets humans.

En aquest sentit, és important que homes i dones contribueixin a construir una República Catalana laica amb llibertat de creences i conviccions, on les actituds discriminatòries i racistes no hi tinguin cabuda.

Per això el dissabte 12 de gener del 2019, a les 12 h, Esquerra Republicana ha presentat el projecte 'La República de la Diversitat', a l'Espai Francesca Bonnemaison, amb la presència de l'Ernest Maragall, alcaldable per Barcelona.

Perquè volen ajuntaments amb persones com la Najat Driouech, que ara és diputada al Parlament de Catalunya, en Robert Masih, senador, l'Ana Surra, diputada al Congrés dels Diputats, en Gabriel Fernandez, regidor d'Acció Social a Sabadell i en Chakir El Homrani, conseller de Treball, Afers Socials i Famílies.


#agenda #interculturalitat #barcelona #catalunya #dretshumans #dretsdelspobles #catala #migrants #migracio #racisme #dona #dones