Commoció per l'assassinat feixista del raper gay portoriqueny Kevin Fret


Kevin Fret, el raper de 24 anys que ha estat assassinat a trets mentre conduïa la seva motocicleta pels carrers de San Juan, capital de Puerto Rico, ha commocionat el món de la música, el món dels col·lectius gays i lesbianes i les entitats defensores dels drets humans.

La mort de Fret, el primer raper de renom que es va declarar obertament gai a Amèrica Llatina, eleva a 22 els casos d'homicidi des del començament de l'any 2019 a l'illa.

"No tenim paraules per descriure el dolor que experimentem davant la desaparició d'una persona que tenia tants somnis. Hem de romandre units en aquests temps difícils i pregar per la pau de la nostra estimada Puerto Rico", va comentar Eduardo Rodríguez, el mànager de l'artista assassinat.

Kevin Fret, que fa un any va irrompre en el món de la música com "el primer traper gai llatí", ha estat assassinat a Puerto Rico. L'han tirotejat quan conduïa una motocicleta als carrers de San Juan de Puerto Rico.

El cantant de trap, de 24 anys, activista LGTBI, era considerat el primer artista de trap llatí que havia declarat obertament la seva homosexualitat. Tan sols havia publicat dues cançons, que parlaven justament d'això, "Soy así" i "Diferente".

Segons el diari "El Vocero", en els onze dies d'aquest any ja hi ha hagut 24 assassinats a Puerto Rico, en una onada de violència que ha desembocat en una crisi de seguretat al país. De fet, dos dels cantants porto-riquenys amb més èxit, Residente i Bad Bunny, s'han reunit amb el governador del país, Ricardo Rosselló, per demanar-li que actuï per combatre el crim i altres aspectes que preocupen els ciutadans de l'illa.