Un atac suicida al Brasil mata cinc persones i causa diversos ferits


Un home ha entrat armat i ha disparat avui contra les persones que estaven pregant a la Catedral de Campinas, a Sao Paulo, de Brasil, abans de suïcidar-se, en una acció que ha causat sis morts i ha ferit quatre persones més. L'agressor va entrar al temple i va començar a disparar sense raons aparents contra els presents. El resultat de l'atac és de cinc morts inclòs l'atacant.

Segons el cos de bombers local, l'home portava una pistola de nou mil·límetres i un revòlver. Els mitjans brasilers han informat que haurien mort cinc persones en l'atemptat, quatre homes i una dona. Segons les primeres informacions, cinc persones més han resultat ferides, una de les quals d'urgència. Les autoritats han confirmat les sis morts, cinc en el lloc i una més a l'hospital, arran de les ferides que va patir en l'atac.

La dinàmica de l'episodi encara no és clara i nombrosos policies es troben al lloc. La catedral Metropolitana de Campinas, inaugurada el 1883, està situada a la Plaça José Bonifacio -coneguda popularment com la plaça de la catedral- al centre de la ciutat de Campinas, a l'estat de Sao Paulo del Brasil. El temple és dedicat a la Mare de Déu de la Concepció.