Campanya per als colombians a Catalunya


Nova iniciativa del Govern Colòmbia perquè els ciutadans que es troben a l'exterior es registrin al Consolat i obtinguin beneficis.


• La informació que subministrin els ciutadans en el registre consular és d'ús exclusiu del Consolat General de Colòmbia a Barcelona. Aquestes dades no es comparteixen.

• El Registre consular és per a aquells colombians que es troben fora del país en qualitat de resident o visitant temporal.

El Ministeri de Relacions Exteriors de Colòmbia llança la campanya: 'Actualitza el teu localització, perquè no et perdis del mapa', una iniciativa que busca motivar els colombians que es troben fora del país a actualitzar la seva localització a través del Registre consular.

Els que es registrin poden obtenir beneficis com:

✓ Realitzar tràmits d'una forma més ràpida i segura quan es visiti el Consolat.

✓ Gaudir de tallers gratuïts d'ocupació, emprenedoria, Llei de Víctimes, salut, educació i entreteniment.

✓ Ser convidat a les activitats que s'organitzen per a la comunitat colombiana que resideix a Catalunya, Andorra i Aragó.

✓ Una ràpida comunicació entre la Cancelleria i els familiars a Colòmbia del ciutadà registrat, en cas d'emergència o desastres naturals.

✓ Assistència en cas de mort, privació de la llibertat i emergències mèdiques.


El Consolat de Colòmbia a Barcelona recomana fer o actualitzar el Registre a aquells colombians que es troben fora del país en qualitat de residents en desenvolupament de qualsevol activitat amb permanència superior a sis mesos o com a visitant temporal en qualitat de turista, viatge de negocis, amb a una estada inferior a sis mesos. Així mateix, realitzar aquest Registre abans d'iniciar un viatge o quan s'arribi a la destinació final.


És important ressaltar que la informació que subministren els ciutadans en el registre consular és d'ús exclusiu del Consolat i les dades contingudes en ell, no es comparteixen.

Per accedir al Registre, s'ingressa a la pàgina http://barcelona.consulado.gov.co