El Casal Argentí presenta 'Els Segadors' a ritme de tango a Arenys de Munt

Claudio Cessar i la Yunta Rioplatense han produït una versió de l'himne nacional de Catalunya a ritme de tango, amb quatre melodies de la tradició de la música popular del Riu de la Plata.

Perquè han promogut aquesta versió a ritme de tango? Tant a l'Argentina com a Catalunya i en molts altres llocs, es realitzen versions mes o menys populars dels Himnes nacionals. A l'Argentina es va realitzar una popularització de l'Himne nacional a través dels millors artistes musicals. A mes, cal saber que l'himne argentí va ser realitzat per un català de Mataró i un valencià.

Des del Casal Argentí de Barcelona hem decidit impulsar aquesta versió tanguera de Els Segadors, com un homenatge a la Nació catalana, la que nosaltres hem triat per al nostre present i futur.

Homenatge a Arenys de Munt

L'escenari de aquest espectacle intercultural serà  el Centre Moral d'Arenys de Munt, on va començar el procés de consultes democràtiques per la Independència de Catalunya. Així rendirem un doble homenatge: a la Nació catalana en general i al veïnat d'Arenys. Si voleu gaudir dels Segadors a Ritme de Tango veniu:

QUAN: Aquest Dissabte 5 de febrer
ON: Al Centre Moral d'Arenys de Munt
a QUINA HORA: A les 21:00 h
PREU? Entrada en taquilla 20 euros anticipada 15 euros y  socis 18 E.

Descompte per sopar al restaurant L'Era