Anglada prepara un gran acte feixista a l'Hotel Catalònia Plaza

Segons informa l'agència intercultural Itacat.info, ja s'ha organitzat una manifestació de protesta davant l'Hotel Catalònia Plaza de la Plaça d'Espanya de Barcelona contra la celebració del macro-acte feixista de Plataforma per Catalunya. La manifestació tindrà lloc el diumenge 21 de novembre, a les 12h, a la mateixa Plaça Espanya.

El que prepara Anglada serà l'acte central electoral de Plataforma per Catalunya i es preveu que compti amb la participació de dirigents feixistes d'arreu d'Europa, com ara Àustria i de Flandes. L'entitat 'Unitat contra el feixisme' organitza la protesta i ha contactat amb l'hotel per demanar que anul·lin aquest acte.


Podeu col·laborar enviant mails de protesta a l'hotel:

comercial@hoteles-catalonia.es
aplaza.convenciones@hoteles-catalonia.es

aquest model de carta:

http://unitatcontraelfeixisme.org/2010/11/10/placa-espanya/ 

Si no s'anul·la l'acte, l'entitat tirarà endavant la protesta a la Plaça d'Espanya, amb parlaments i actuacions musicals en defensa de la democràcia i contra el feixisme. Per aquest motiu, la protesta davant aquesta incursió feixista a Plaça Espanya dependrà principalment dels barris propers. Fan una crida especial a la gent i a les entitats de Sants, Poble Sec, Raval, l'Esquerra de l'Eixample…, perquè s'uneixin a la crida "Fora feixisme del nostre barri i de la nostra ciutat".