Global Work with Immigrant Kids

La Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés de la Universitat Ramon Llull forma part del programa GWIK (Global Work with Immigrant Kids) juntament amb dues universitats europees i quatre d'americanes. Aquest programa de caràcter socioeducatiu, hereu del programa TRANSPRAC finalitza l'any 2007, té per objectiu realitzar intercanvis d'estudiants i de professorat. En aquest sentit, Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés ha enviat 5 alumnes a estudiar a Universitats d'Estats Units i ha rebut dues estudiants nord-americanes. A més, també s'ha realitzat l'intercanvi de visites de professorat.

El programa GWIK té vigència fins al curs 2011-2013 i està finançat per la Unió Europea i pel Govern dels EUA. En els propers semestres estan previstos més intercanvis d'estudiants i de professorat.

Poder conèixer realitats socials i formes de treballar d'altres països suposa un enriquiment molt important per a qualsevol estudiant, una inquietud molt present entre els futurs professionals de l'Acció Social. Per aquest motiu, un 20% de l'alumnat del darrer curs de la Facultat Pere Tarrés decideixen realitzaran les pràctiques de la carrera a l'estranger. Concretament, aquest any realitzaran les pràctiques en projectes de cooperació a Sudamèrica (Xile, Bolívia, Argentina i Perú) i a l'Àfrica (Marroc, Etiòpia i Nepal), i amb programes de mobilitat a Europa i USA.

Font: http://www.peretarres.org/wps/wcm/connect/peretarres_ca/peretarres/home/informacio_corporativa/comunicacio/noticies/noticia/noticies/NoticiaBerlin