Curs sobre el tractament informatiu de la diversitat cultural

Amb l'objectiu de reflexionar sobre la importància i el impacte social del tractament informatiu sobre la diversitat cultural en els mitjans de comunicació, la Comissió de Periodisme solidari del Col•legi i la Secretaria per la Immigració del Departament d'Acció Social i Ciutadania, junt amb Unescocat i la Mesa per la Diversitat en l'Audiovisual del CAC, han organitzat el curs 'Immigració i mitjans de comunicació. El tractament informatiu de la diversitat cultural'.
 
El projecte formatiu, que compta amb places limitades tot i que és gratuït, està adreçat a professionals dels mitjans de comunicació que estiguin en actiu o a l'atur, així com també per estudiants de periodisme i comunicació. Alguns dels temes que es tractaran són la cultura i les relacions socials, el soroll intercultural, les minories ètniques, les fonts d'informació, els estereotips, la cobertura de casos, les propostes i els instruments de millora, entre d'altres.
 
El curs es realitzarà en el Centre UNESCO de Catalunya, en horari de 16 a 20 hores durant les tardes del 26 i el 28 d'octubre, i el 2 de novembre. Si vols saber el programa del curs, consulta en aquest enllaç.